Service en onderdelen

Keuken
Schmidt

Stel uw vraag met het contactformulier

Schröder

Stel uw vraag met het contactformulier.

Apparatuur
AEG

SERVICE.

Op de website www.aeg.nl/Service--support/Boek-een-monteur2 of via telefoonnummer 0172-468468 kunt u gemakkelijk en snel een bezoek van één van de technici van AEG aanvragen.


ONDERDELEN.

In de AEG Shop, shop.aeg.nl/ kunt u kiezen en bestellen uit een breed assortiment, waaronder onderdelen, accessoires en onderhoudsmiddelen voor uw AEG apparatuur.

Atag

SERVICE.

Op de website www.atagservice.nl of via telefoonnummer 0900-555 00 01 kunt u gemakkelijk en snel een bezoek van één van de technici van ATAG aanvragen, op de datum dat u het beste uitkomt. Uw afspraak wordt online direct vastgezet en ATAG zorgt ervoor dat uw storing zo snel mogelijk wordt verholpen.


ONDERDELEN.

Op de website www.keukenserviceshop.nl kunt u kiezen en bestellen uit een breed assortiment, waaronder onderdelen en accessoires voor uw ATAG apparatuur. Op de website wordt u geholpen om de juiste keus te maken om uw apparatuur optimaal te laten werken. In de meeste gevallen heeft u binnen twee werkdagen uw bestelling in huis.

Bauknecht

SERVICE.

Op de website www.bauknecht.nl/service/serviceafspraak-maken of via telefoonnummer 076-5306400 kunt u gemakkelijk en snel een bezoek van één van de technici van Bauknecht aanvragen, op de datum dat u het beste uitkomt. Uw afspraak wordt online direct vastgezet en Bauknecht zorgt ervoor dat uw storing zo snel mogelijk wordt verholpen.


ONDERDELEN.

Op de website www.bauknecht.nl/service/onderdelen-bestellen kunt u kiezen en bestellen uit een breed assortiment, waaronder onderdelen en accessoires voor uw Bauknecht apparatuur. Op de website wordt u geholpen om de juiste keus te maken om uw apparatuur optimaal te laten werken. In de meeste gevallen heeft u binnen twee werkdagen uw bestelling in huis.

Boretti

SERVICE.

Op de website www.boretti.nl/service/service-formulier/ of via telefoonnummer 020-436 35 25 kunt u gemakkelijk en snel een bezoek van één van de technici van Boretti aanvragen.

ONDERDELEN.

In de Boretti webshop, www.boretti.nl/webshop/ kunt u kiezen en bestellen uit een breed assortiment, waaronder accessoires en onderhoudsmiddelen voor uw Boretti apparatuur.

Bosch

SERVICE.

Op de website www.bosch-home.nl/service/reparaties-en-service-afspraak of telefoonnummer 088-4244010 kunt u gemakkelijk en snel een bezoek van één van de technici van Bosch aanvragen, op het tijdstip dat u het beste uitkomt. Uw afspraak wordt online direct vastgezet en Bosch zorgt ervoor dat uw storing zo snel mogelijk wordt verholpen.


ONDERDELEN.

In de Bosch eShop, www.bosch-home.nl/store/ kunt u kiezen en bestellen uit een breed assortiment, waaronder onderdelen, accessoires en onderhoudsmiddelen voor uw Bosch apparatuur. Binnen de eShop wordt u geholpen om de juiste keus te maken om uw apparatuur optimaal te laten werken. In de meeste gevallen heeft u binnen twee werkdagen uw bestelling in huis.

Constructa

SERVICE.

Op de website www.constructa-home.nl/ServiceAanvragen.aspx of telefoonnummer 088-4244080 kunt u gemakkelijk en snel een bezoek van één van de technici van Constructa aanvragen, op het tijdstip dat u het beste uitkomt. Uw afspraak wordt online direct vastgezet en Constructa zorgt ervoor dat uw storing zo snel mogelijk wordt verholpen.


ONDERDELEN.

In de Constructa eShop, www.constructa-eshop.com/eshop/constructa/nl/indexa.htm kunt u kiezen en bestellen uit een breed assortiment, waaronder onderdelen, accessoires en onderhoudsmiddelen voor uw Constructa apparatuur. Binnen de eShop wordt u geholpen om de juiste keus te maken om uw apparatuur optimaal te laten werken. In de meeste gevallen heeft u binnen twee werkdagen uw bestelling in huis.

Damixa

SERVICE.

Op de websites www.damixa.nl/Service1 en www.damixa.nl/Brochures kunt u al veel informatie vinden op het gebied van serviceproblemen. Mocht u er hier niet uitkomen, kunt u altijd contact opnemen via info@damixa.nl of telefoonnummer 0546-549345.

Etna

SERVICE.

Op de website www.etnaservice.nl of via telefoonnummer 0900-555 00 02 kunt u gemakkelijk en snel een bezoek van één van de technici van ETNA aanvragen, op de datum dat u het beste uitkomt. Uw afspraak wordt online direct vastgezet en ETNA zorgt ervoor dat uw storing zo snel mogelijk wordt verholpen.


ONDERDELEN.

Op de website www.keukenserviceshop.nl kunt u kiezen en bestellen uit een breed assortiment, waaronder onderdelen en accessoires voor uw ETNA apparatuur. Op de website wordt u geholpen om de juiste keus te maken om uw apparatuur optimaal te laten werken. In de meeste gevallen heeft u binnen twee werkdagen uw bestelling in huis.

Franke

SERVICE.

Op de website www.franke.com/kitchensystems/nl/nl/home/support/franke_service_support.html of via telefoonnummer 0492-585121 kunt u gemakkelijk en snel een bezoek van één van de technici van Franke aanvragen.

Grohe

SERVICE.

Op de website www.grohe.com/nl/23178/diensten-voor-jou/serviceformulier/ of telefoonnummer 079 368 0133 kunt u gemakkelijk en snel een bezoek van één van de technici van Grohe aanvragen.

Itho Daalderop

SERVICE.

Op de website www.ithodaalderop.nl/aanmelden-storing-kokendwatersysteem-0 of telefoonnummer 010-427 85 94 kunt u gemakkelijk en snel een bezoek van één van de technici van Itho Daalderop aanvragen.

Liebherr

SERVICE.

Op de website http://www.koelen.nl/service telefoonnummer 0297 – 23 99 55 of via email td@buram.nl kunt u gemakkelijk en snel een bezoek van één van de technici van Liebherr aanvragen. Op werkdagen zullen wij binnen 24 uur contact met u opnemen voor het maken van een afspraak.


ONDERDELEN.

Voor vragen over of levering van onderdelen en accessoires kunt u op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 uur bellen naar onze afdeling onderdelen 0297 – 23 99 66 of een email sturen naar onderdelen@buram.nl

Miele

SERVICE.

Op de website www.miele.nl/apps/vg/nl/miele/Miele005.nsf/LookUpPage/serviceafspraak?OpenDocument

Neff

SERVICE.

Op de website van Neff of telefoonnummer 088 - 424 4040 kunt u gemakkelijk en snel een bezoek van één van de technici van Neff aanvragen, op het tijdstip dat u het beste uitkomt. Uw afspraak wordt online direct vastgezet en Neff zorgt ervoor dat uw storing zo snel mogelijk wordt verholpen.


ONDERDELEN.

In de Neff eShop, www.neff-eshop.nl kunt u kiezen en bestellen uit een breed assortiment, waaronder onderdelen, accessoires en onderhoudsmiddelen voor uw Neff apparatuur. Binnen de eShop wordt u geholpen om de juiste keus te maken om uw apparatuur optimaal te laten werken. In de meeste gevallen heeft u binnen twee werkdagen uw bestelling in huis.
Novy

VEELGESTELDE VRAGEN.

Op de website www.novynederland.nl/service-support.html onder de kop “Veelgestelde Vragen”, kunt u antwoorden vinden op praktische zaken, zoals het reinigen van een afzuigkap of het vervangen van een filter. 


SERVICE.

Op de website www.novynederland.nl/service-support/aanvraagformulier.html of via telefoonnummer 088-0119110 kunt u gemakkelijk en snel een bezoek van één van de technici van Novy aanvragen.


ONDERDELEN.

In de webshop kunt u filters, accessoires, onderdelen en onderhoudsmiddelen verkrijgen voor uw Novy- of Itho afzuigkap. www.novynederland.nl/webshop.ht

Pelgrim

SERVICE.

Op de website www.pelgrimservice.nl of via telefoonnummer 0900-555 00 03 kunt u gemakkelijk en snel een bezoek van één van de technici van PELGRIM aanvragen, op de datum dat u het beste uitkomt. Uw afspraak wordt online direct vastgezet en PELGRIM zorgt ervoor dat uw storing zo snel mogelijk wordt verholpen.


ONDERDELEN.

Op de website www.keukenserviceshop.nl kunt u kiezen en bestellen uit een breed assortiment, waaronder onderdelen en accessoires voor uw PELGRIM apparatuur. Op de website wordt u geholpen om de juiste keus te maken om uw apparatuur optimaal te laten werken. In de meeste gevallen heeft u binnen twee werkdagen uw bestelling in huis.

Quooker

SERVICE.

Op de website www.quooker.nl/nl/service kunt u veel antwoorden vinden betreffende uw Quooker. Mocht u toch een servicebezoek willen aanvragen kan dit via service@quooker.nl of via telefoonnummer 0180-420488.

Siemens

SERVICE.

Op de website www.siemens-home.nl/service of telefoonnummer 088-4244020 kunt u gemakkelijk en snel een bezoek van één van de technici van Siemens aanvragen, op het tijdstip dat u het beste uitkomt. Uw afspraak wordt online direct vastgezet en Siemens zorgt ervoor dat uw storing zo snel mogelijk wordt verholpen.

Wave Kitchen Products (WKP)

SERVICE.

Op het telefoonnummer 0162-472626 kunt u gemakkelijk en snel een bezoek van één van de technici van WKP aanvragen, op het tijdstip dat u het beste uitkomt.

Whirlpool

SERVICE

Op de website www.bauknecht.nl/service/serviceafspraak-maken of via telefoonnummer 076-5306400 kunt u gemakkelijk en snel een bezoek van één van de technici van Whirlpool aanvragen, op de datum dat u het beste uitkomt. Uw afspraak wordt online direct vastgezet en Whirlpool zorgt ervoor dat uw storing zo snel mogelijk wordt verholpen.


ONDERDELEN

Op de website www.bauknecht.nl/service/onderdelen-bestellen kunt u kiezen en bestellen uit een breed assortiment, waaronder onderdelen en accessoires voor uw Whirlpool apparatuur. Op de website wordt u geholpen om de juiste keus te maken om uw apparatuur optimaal te laten werken. In de meeste gevallen heeft u binnen twee werkdagen uw bestelling in huis.

Zanussi

SERVICE.

Op de website kunt u gemakkelijk en snel een bezoek van één van de technici van Zanussi aanvragen, op het tijdstip dat u het beste uitkomt. Uw afspraak wordt online direct vastgezet en Zanussi zorgt ervoor dat uw storing zo snel mogelijk wordt verholpen.


ONDERDELEN.

In de Zanussi eShop, kunt u kiezen en bestellen uit een breed assortiment, waaronder onderdelen, accessoires en onderhoudsmiddelen voor uw Zanussi apparatuur. Binnen de eShop wordt u geholpen om de juiste keus te maken om uw apparatuur optimaal te laten werken. In de meeste gevallen heeft u binnen twee werkdagen uw bestelling in huis.

Werkbladen
Topline werkbladen

Stel uw vraag met het contactformulier

©2021 NiVo Keuken

 
sluiten afspraak Maak een afspraak of bel 015-36 98 688

Geef aan wanneer u een afspraak wil plannen

Vul onderstaande gegevens in zodat we u zo goed als mogelijk van dienst kunnen zijn.
Uw bericht is verstuurd. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.
Er zijn fouten opgetreden in het formulier. Controleer de velden en probeer het nogmaals.


* Verplicht in te vullen